Over ons

Exact Trans is een transport- en koeriersbedrijf dat vertrouwen, extra service en maatwerk voorop stelt. Door onze strategische ligging in Brabant kunnen wij voor u tegen een uitdagend tarief zowel nationaal als internationaal snel van dienst zijn.

Exact Trans is in 2010 opgericht en heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in de transportsector. Ons sterkste punt is de flexibiliteit die wij in onze bedrijfsvoering hebben verwerkt. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we onze klanten uitstekend van dienst zijn op elk moment van de dag.

Naast onze flexibiliteit speelt de persoonlijke aandacht voor de klanten en goederen een belangrijke rol bij onze dienstverlening. Door middel van onze flexibiliteit en persoonlijke aandacht in combinatie met ons moderne wagenpark weten we uitstekend onze weg te vinden door zowel de Benelux als door geheel Europa.

Onze hoofdvestiging bevindt zich op een strategisch gunstige plaats direct langs de A2 ter hoogte van Eindhoven. Inmiddels hebben wij een modern wagenpark met een dynamisch en een ervaren team aan medewerkers opgebouwd. Al deze medewerkers richten zich volledig op klantvriendelijkheid, zodat al uw zendingen bij ons in goede handen zijn.

Een groeiend aantal bedrijven heeft al ontdekt dat wij alle soorten van vervoer op maat kunnen regelen. Spoedopdracht of overnightlevering, iedere soort transport, groot of klein, wij verzorgen ze allemaal binnen de afgesproken termijn. Dit doen wij wereldwijd, met de nodige zorg voor de eigendommen. Dit is onze kracht, en die zorgt ervoor dat bedrijven en klanten steeds opnieuw hun zendingen aan ons kunnen toevertrouwen.

Visie

Wij willen een toonaangevende logistiek bedrijf zijn in Europa op het gebied van service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid!

Missie

Wij bieden de klanten een hogere kwaliteit en betere dienstverlening dan branchegenoten, door een breed assortiment, flexibiliteit en snelle levertijden!