CharterXpress

De kernactiviteit van Exact Trans is charterwerk. U kunt Exact Trans inhuren om het logistieke proces te verzorgen. Voor veel bedrijven is de transportafdeling een lastige klus met veel bijkomende kosten en administratieve rompslomp. Exact Trans ontzorgt door deze processen over te nemen.

Doordat charterwerk de kernactiviteit van Exact Trans is, kunnen wij door middel van scherp inkopen dit proces vaak goedkoper verzorgen ten opzichte van de desbetreffende bedrijven.

Voordelen

  • Geen of weinig investeringen
  • In veel gevallen goedkoper dan in eigen beheer
  • Ontzorgen door middel van uitbesteden

Heeft u hier interesse in? Dan kunnen wij ons materiaal en onze chauffeurs integreren in uw logistieke afdeling. Hierdoor houden wij korte communicatielijnen met het management. Zodra er bepaalde processen aan Exact Trans worden uitbesteed dan heeft u als klant ook de mogelijkheid om ons materiaal te voorzien van uw bedrijfslogo. Ook onze chauffeurs lopen in de bedrijfskleding van uw bedrijf. Uw klant merkt geen enkel verschil of Exact Trans de logistiek verzorgt of dat het uw eigen personeel is. Wij komen graag een keer bij u op gesprek om het geheel met u te bespreken en een gratis vrijblijvende offerte uit te brengen.

Contact

Mocht u nog vragen hebben over één van onze diensten neem dan gerust contact met ons op via 040 – 744 1 744 of via het contactformulier.

< terug naar overzicht